Lidmaatschap

Tarieven 2020  
Volwassenen (per kalenderjaar incl. NHB afdracht)

€ 199,00
Jeugd 12-17 jaar (per kalenderjaar incl. NHB afdracht)

€ 123,25

Aspiranten (jonger dan 12 jaar, per kalenderjaar incl. NHB afdracht)

 

€ 89,50
Gezinskorting (2e en volgende leden uit een gezin, beide een volledig jaar bij ons lid)

€ 20,00
Beperkt lidmaatschap (per kalenderjaar incl NHB afdracht, maar met beperkte schietmogelijkheden)

€ 154,50

Het lidmaatschap kan per eerste van iedere maand worden aangegaan.

 

 
Voor meer informatie over het lidmaatschap of het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze accommodatie, stuur een bericht via het contactformulier.  

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap van de vereniging door een lid kan tegen het einde van het verenigingsjaar (=kalenderjaar) met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden (zie de statuten van de vereniging art. 9 lid 3). Dit is dus vóór 1 november van een jaar.

Deze opzegging dient altijd schriftelijk te gebeuren. De opzegging kun je sturen naar het postadres van de secretaris van de vereniging.

Opzeggen mag ook per e-mail mits de e-mail wordt verstuurd vanuit de mailbox van het e-mailadres dat in onze ledenadministratie bekend is. De opzegging per e-mail kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De opzegging mag ook via het contactformulier op de website van Attila naar de secretaris worden gestuurd.

Kan ik per maand opzeggen? Nee, opzeggen is alleen per kalenderjaar mogelijk met inachtneming van twee maanden opzegtermijn (dus vóór 1 november).

Krijg ik een bevestiging van de opzegging? Ja, je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging. Meestal lukt dat binnen een week. Bij uitblijven hiervan is het verstandig om contact op te nemen met de secretaris.

Wat is de consequentie van te laat opzeggen? Het lidmaatschap van een lid wordt stilzwijgend met een jaar verlengd (Wet van Dam , zie hieronder). Het gevolg is dat het lid financiele verplichtingen heeft voor het nieuwe verenigingsjaar. 

Wettelijke grondslag

Attila is een vereniging. Verenigingen zijn onderworpen aan het verenigingsrecht (Burgerlijk Wetboek 2:26 ev.). De regelgeving van de Wet van Dam - die betrekking heeft op de stilzwijgende verlenging van abonnementen- is niet een aparte wet, maar is opgenomen in de arikelen 6:236 BW en 6:237 BW alsmede in arikel 2:35 BW.

Op grond van art. 2:35 lid 6 BW voldoet Attila aan deze wetgeving door er voor te zorgen dat leden de voor opzegging noodzakelijke informatie eenvoudig kunnen raadplegen.

AVG

Privacyverklaring

JanKees_b200_h400.png