Interne competitie 2020

Vanaf maandag 20 januari gaat de interne competitie weer van start. Alle leden van Attila mogen meedoen.

Wat en wanneer
De competitie wordt geschoten op 2 afstanden namelijk 18 meter en 25 meter. Er staan 30 schietmomenten gereserveerd in de agenda: elke maandag, donderdag en zaterdag van week 4 t/m week 14. Iedere schutter mag 5 scorebriefjes inleveren van 25 meter en 5 scorebriefjes van 18 meter. Hiervan zullen de beste 4 per afstand meetellen voor de einduitslag dus je laagste score komt te vervallen. Let op, want op 17 februari en op 7 maart staat een clinic ingepland en is er geen interne competitie.

Wekelijks wordt op de pagina interne competitie (alleen voor leden) de tussenstand gepubliceerd. Als je je e-mail adres doorgegeven hebt (door deze achterop je schietbriefje te schrijven) krijg je de tussenstand toegestuurd. Ook in de facebook groep wordt een link naar de tussenstand geplaatst.

Finale
De finale wordt geschoten op donderdag 2 april.

Prijzen
Afhankelijk van de hoeveelheid schutters per categorie worden prijzen uitgereikt. Iedere deelnemer die 4x18 en 4x25 meter heeft geschoten, verdient een scorespeldje.

Meer informatie
Lees voor meer informatie ons reglement door. Heb je vragen of opmerkingen? Wend je gerust tot een lid van de interne competitie.

 

Rooster interne competitie 2020

JanKees_b200_h400.png